De school

 • jun
  23

  Drink op een geslaagd schooljaar

  Het schooljaar loopt alweer op zijn eind, zo vlug vliegt een jaartje voorbij. Heel veel ouders, grootouders, oud-collega’s, krekelvrienden, … hebben dit schooljaar alweer hun handen uit de mouwen gestoken in de klas, in de tuin, in de lettertuin, op feesten, op uitstappen en schoolreizen, … Grote dank daarvoor!
  Wij nodigen iedereen uit om een glaasje te drinken op het voorbije schooljaar op vrijdag 23 juni. Jullie zijn welkom tussen 16.00 uur en 18.30 uur. Bij goed weer halen we mooie herinneringen op in onze prachtige schooltuin. Bij regenweer praten we onder het afdak van de bovenbouw en in de nieuwe refter. De kinderen krijgen natuurlijk ook een glaasje.
  Hopelijk kunnen jullie er bij zijn, ook al is het maar een kwartiertje.
  Het Krekelteam

 • jun
  18

  Pimpen kleuterspeelplaats

  Onder een stralende zon en een blauwe hemel staken enkele ouders de handen uit de mouwen. Zij werkten verder aan de kleuterspeelplaats!

  Het zicht is alweer veranderd en hoe! Dankjewel!

  Pimpen kleuterspeelplaats
 • mei
  23

  Pop-uprestaurant bij onze anderstalige nieuwkomers

  Wat zeggen qabili pulau, kiufteta of bob gyuvetsj jou?
  Eerlijk? Een tijdje geleden hadden weinigen van ons erover gehoord, maar het pop-up restaurant van de anderstalige nieuwkomers bracht hier verandering in!

  Het thema ‘andere culturen’ bracht ons bij lekkere specialiteiten van Bulgarije, Afghanistan en Griekenland. Het zag er heerlijk uit, maar wat zou het leuk zijn als we ook echt eens zouden kunnen proeven….
  Dat bracht ons op het idee een restaurant te openen voor een dag. Een hele hoop werk, maar de leerlingen deden het schitterend: ouders mobiliseren om een typisch gerecht te maken, uitnodigingen maken voor de leerkrachten, het restaurant inrichten, de gasten verwelkomen, ….
  Ouders, leerlingen en leerkrachten konden smullen van een overheerlijk buffet.
  Bedankt aan alle helpende handen!

  Pop-uprestaurant bij onze anderstalige nieuwkomers
 • mei
  20

  tweede repetitie krekeljukebox

 • mei
  13

  Schoolfeest

  Welkom op ons schoolfeest! Dit jaar in het thema van beweging, net zoals ons jaarthema. Kom jij meespelen of kies je liever voor een terrasje?
  Er is voor elk wat wils.

  Tot dan!

  Schoolfeest
 • apr
  22

  Tuindag

  Samen school maken...

  is ook samen de handen uit de mouwen steken en elkaar op een andere manier leren kennen.

  Leerkrachten en ouders gaan samen aan de slag. Er wordt in de tuin gewerkt, de serre wordt opgekuist, kelders/berginen worden opgeruimd, de kleuterspeelplaats wordt verder gepimpt, ... Kortom werk genoeg en voor elk wat wils ;-)

  Van harte welkom! Vele handen maken het werk aangenaam.

  Tuindag
 • mrt
  31

  Lettertuin

   

   

  Lettertuin
 • mrt
  30

  Slotmoment vasten

  Vandaag verzamelden we onder een stralende hemel om de opbrengst van de paaseitjesverkoop en de sobere maaltijd bekend te maken.

  Veerle en Willy, de dragende krachten, achter het project waren dan ook overdonderd door het enthousiasme en de opbrengst.

  We verzamelden 3290,23 euro voor hun project in Suriname.

  Meer info vinden jullie op hun website.

  Slotmoment vasten
 • mrt
  26

  Tweedehandsbeurs ouderraad

Pagina's